AKTIVITETER PÅ CAFÉ PARASOLLEN

Café Parasollen tilbyder en lang række netværksskabende aktiviteter, og de er alle gratis at deltage i. Lige nu tilbyder vi følgende aktiviteter:

 

Nørklecafé: 
Vi mødes hver onsdag kl. 13 i caféen hvor vi hygger med kaffe og strikketøj. 

Gåture: 
Vi mødes hver mandag og går en tur i byens grønne områder og får motion og frisk luft. Bagefter er der kaffe på kanden i caféen.

Spillecafé:
Er du til spil og hygge,- så er du velkommen til vores spillecafé hver torsdag fra kl.13.30 - 19.30. Vi spiller spiller kort, brætspil og pool mm.

Motionscenter/fitness for alle: 
Hver mandag kl. 12 går vi i samlet flok i motionscenter ved Idræt i Dagtimer. Vi har fitnesskort som man låner, når man gerne vil deltage. Tilbuddet er hermed gratis for alle.

Andagt: 
Hver tirsdag kl.14 har vi besøg af gadekirken v. gadepræst Signe Toft som holder en kort andagt og vi synger sammen et par sange. Efterfølgende er der kaffe og kage samt mulighed for en personlig samtale med gadepræsten.

Aktiviter for den yngste gruppe i alderen 18-30 år:
Vi inviterer med jævne mellemrum til aktiviteter ud af huset for den yngre gruppe af udsatte unge. Det vil bl.a. kunne være til bowling, skydning, biograftur el.lign. Disse aktiviteter vil altid være gratis at deltage i. Følg med på forsiden under nyheder,- hvor alle aktiviteter bliver slået op. Herudover vil der være opslag i caféen, hvor man også skal huske at tilmelde sig senest 3 dage før.

Gælds-økonomisk rådgivning: 
Har du brug for økonomisk rådgivning kan du henvende dig i caféen og få lavet en aftale med en rådgiver. Rådgiverne træffes på caféens 1.sal efter aftale herom.

Nada:                                                                                                                                                               Tilbydes hver mandag og torsdag fra kl.13-14 og onsdag aften i tidsrummet fra kl.16-19.30. Pris 25 kr.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com