MENUPLAN

Alle menuer koster 30 kr.

Uge 9:

Mandag: Forloren hare med kartofler og surt.
Tirsdag: Kartoffelsuppe med porre og bacon. Serveres med brød.
Onsdag: Tikka Masala kylling med ris el. kartofler og salat.
Torsdag: Oksespidsbryst med kartofler, grønt og peberrodssovs.
Fredag: Frikadeller med kartofler og rødkål.

Uge 10:

Mandag:Boller i karry med ris el. kartofler og salat.
Tirsdag: Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder.
Onsdag: Kylling med kartofler og agurkesalat.
Torsdag: Torsk/sej på grøntsagsbund med kartofler og sennepssovs.
Fredag: Biksemad med spejlæg og rødbeder.

Uge 11:
Mandag: Nakkesteg med kartofler og rodfrugter
Tirsdag: Mørbradbøf med ris el. kartofler og grønt.
Onsdag: Hakkebøf med kartofler, bløde løg og rødbeder.
Torsdag: Svensk pølseret med salat.
Fredag: Karbonader med kartofler og grønærtesovs.